search
Eerste trailer 'Dirk Gently' seizoen 2!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Dirk Gently' seizoen 2!

En de premièredatum is samen met een synopsis onthuld.

Eindelijk is er een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de aparte, komische detectiveserie Dirk Gently. Elijah Wood moet op zoek naar een jongetje en een nieuwe zaak oplossen. Daarbij blijft Dirk (Samuel Barnett) zijn holistische invalshoek hanteren en laat hij alles gewoon op zich afkomen om misdrijven op te lossen.


Een synopsis is er ook, evenals een premièredatum: op 14 oktober gaat het nieuwe seizoen van start op de BBC. Laten we hopen dat nieuwe afleveringen meteen ook op Netflix te zien zijn.

De grote gevaren uit de fantasiewereld vinden hun weg naar de Aarde, en worden een bedreiging in de realiteit. Het is aan Dirk en de bende om hen te stoppen. Maar eerst moeten ze elkaar zien te vinden… Alles en iedereen blijft verbonden… van de steriele kamers van regeringsagentschap Blackwing, tot het slaperige stadje Bergsverg en het magische land Wendimoore. Na een paar fouten, vindt Dirk Gently langzaam het pad in een nieuwe zaak, waarin hij 'Het Jongetje' moet vinden, en legt hij samen met zijn vrienden de noodzakelijke verbanden om het mysterie op te lossen voordat het te laat is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen