search
Keert Pedro Pascal terug in 'Narcos' S4?
Series / Nieuws

Keert Pedro Pascal terug in 'Narcos' S4?

Let op: bevat spoilers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Netflix-serie Narcos draait in het derde seizoen geheel om Pedro Pascal. Maar hij lijkt niet in het vierde seizoen te spelen. Showrunner Eric Newman vertelde zoveel tegenover The Hollywood Repoter. Vanaf hier volgen spoilers voor het derde seizoen van Narcos.


Aan het eind van het derde seizoen laat Javier Peña (Pedro Pascal) weten er klaar mee te zijn. Hij stopt bij de DEA en heeft het gehad met de zaak. Maar hij lijkt daar niet helemaal van overtuigd te zijn. Toch hoeven we hem niet meer terug te verwachten.

"Ik denk dat we zijn verhaal effectief verteld hebben. 'De enige manier om te winnen is door niet te spelen', vormt er zeker een onderdeel van. Hij is veranderd door deze ervaringen. Of hij dan tevreden thuis kan leven? Nee, dat denk ik niet. Ik denk niet dat er een heel gelukkig einde voor hem is. Maar ik denk dat hij wel accepteert wat de futiliteit is van dit alles. Dat hij accepteert verloren te hebben en erkent niet meer verder te kunnen. Zo tragisch is dat je hiermee een van de goeden verliest. Hij heeft verschrikkelijke dingen moeten doen en treedt nu als een gebroken man naar buiten," aldus Newman.

Hij denkt dat een compleet nieuwe cast mogelijk is voor het vierde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen