Hoofdpersonen worden zombies in 'Game of Thrones' S8

Dat denkt Nikolaj Coster-Waldau in elk geval.

Jim Pedd, 7 september 2017 08:00

Game of Thrones stond lang bekend om zijn meedogenloosheid: niemand was veilig. Maar afgelopen seizoen sneuvelde geen van de voornaamste personages, Jon Snow (Kit Harington), Daenerys (Emilia Clarke), Tyrion (Peter Dinklage), Cersei (Lena Headey) of Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). Laatstgenoemde acteur denkt dat daar verandering in komt met het achtste seizoen.
Tijdens een interview met Esquire vertelde Coster-Waldau daar in elk geval wel voor te vrezen. “De angst is, dat ik een van die ondoden word. Dat zou verschrikkelijk zijn. Maar je weet zeker dat een aantal van de hoofdpersonen veranderd wordt. Er zullen wat van die blauwogige hoofdpersonen rondrennen. En god, ik hoop dat ik het niet ben. Dan zit je ’s ochtends drie uur in de make-up!”

Laten we maar hopen dat de acteur gelijk krijgt - make-up of geen make-up. In 2018 of 2019 zijn de laatste zes afleveringen op HBO te zien.

Bron: Esquire

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Zombies, White Walkers, Nikolaj Coster Waldau, Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws