search
Eerste afleveringtitels 'Star Trek: Discovery' onthuld!
Series / Nieuws

Eerste afleveringtitels 'Star Trek: Discovery' onthuld!

Wat gaan de eerste vier afleveringen ons brengen?

Komende zondag gaat men in de Verenigde Staten van start met Star Trek: Discovery en hier in Nederland kunnen we op maandagen naar de serie kijken. De titels van de eerste vier afleveringen zijn in het kader daarvan onthuld. Op de Twitter-pagina van Star Trek, zien we in een video dat men voor behoorlijk poëtische titels is gegaan.


De première van de titel heet The Vulcan Hello, wat zal refereren naar de live long and prosper-groet van Vulcans. Ook is het waarschijnlijk een knik naar de status van de hoofdpersoon, Sonequa Martin-Greens Michael Burnham. Verder is er de tweede aflevering, die Battle at the Binary Stars heet en vermoedelijk refereert naar een gevecht met de Klingons. Verder is er Context is For Kings, die wijst op een moreel duistere aflevering en The Butcher's Knife Cares Not For The Lamb's Cry, wat te maken zal hebben met de Klingons.

De serie speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de originele serie af en draait om Michael Burnham, een dame die op Vulcan opgegroeid is. Discovery draait om de oorlog met de Klingons.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen