search
The Deuce krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

The Deuce krijgt een tweede seizoen

En hoewel erg snel komt dat niet als een verrassing...

HBO heeft bekend gemaakt dat het haar serie 'The Deuce' een tweede seizoen schenkt. Dat is snel, want het eerste seizoen van de reeks ging nog maar in première eerder deze maand. Van de in totaal 10 afleveringen werden er tot dusver dan ook nog maar 2 uitgezonden.


"We zijn bijzonder trots om dit fantastische project van David Simon en George Pelecanos verder te kunnen zetten. De unieke manier van de beide verhaalvertellers om de kijkers in hun wereld te betrekken is als het ware ongeëvenaard. Dit gecombineerd met Maggie Gyllenhaal en James Franco als onbetwistbare leiders van de cast zorgt er voor dat het uitkijken wordt naar hoe dit verhaal zich verder zal ontrafelen", aldus HBO programming president Casey Bloys.

Ondanks de vroege aankondiging van een tweede seizoen kan dit bezwaarlijk worden gezien als een verrassing. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat de producers hebben uitgedacht hoe de komende seizoenen moeten worden ingekleed. Van seizoen 2 weten we bijvoorbeeld nu al dat ze enkele jaren vooruit zal springen ten opzichte van de 1971 setting in het eerste deel van de reeks.

Ben jij een fan van 'The Deuce' en kijk je nu reeds uit naar het vervolg?

Aanbevolen artikelen