Film 'Community' lijkt er wel te komen

Film 'Community' lijkt er wel te komen

Six season and a movie!!

Jim Pedd, 26 september 2017 12:08

Het is al een tijd geleden dat Community tot een einde kwam. En waar fans er mogelijk klaar mee zijn, is niet iedereen dat. Acteur Danny Pudi zegt nu dat de film er wat hem betreft nog gewoon komt. De serie, die bij NBC geannuleerd werd in zijn vijfde seizoen, kreeg van Yahoo nog een zesde reeks.
Daarmee was de serie van showrunner en bedenker Dan Harmon bijna bij zijn doel, namelijk het realiseren van het adagium Six seasons and a movie. Die kreet werd vaak geroepen in de serie en veel castleden hebben al laten weten graag terug te keren voor een film.

Tegenover Entertainment Weekly vertelde Pudi nu dus dat hij wel gelooft dat die film er komt: “Een film is het laatste deel. Ik geloof dat die er wel komt, daar heb ik vertrouwen in. Ik weet niet wanneer, maar denk dat we er wel gesprekken voer voeren. Ik denk dat er ook door het publiek over gepraat wordt. Ik denk dat er dus wel behoefte aan is. Maar ik weet niet wanneer het er komt, wellicht pas over tien jaar. Maar ik wil wel dat die er komt, zodat we weten waar iedereen straks eindigt.”

Bron: EW

Lees meer over: Community, Six seasons and a movie, Danny Pudi, Dan Harmon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws