search
Eerste 'Game of Thrones' spin-off wellicht in 2019
Series / Nieuws

Eerste 'Game of Thrones' spin-off wellicht in 2019

Eerder dan je dus zou denken!

De eerste Game of Thrones spin-off zou volgens HBO nog jaren op zich kunnen laten wachten. De televisiezender wilde simpelweg eerst het achtste seizoen afgerond hebben en dan pas aan de slag met nieuw materiaal. Nu lijkt het erop dat het volgende project er een stuk eerder komt dan je op basis van die woorden zou denken.


George R.R. Martin, bedenker van de franchise en schrijver van de A Song of Ice and Fire-boekenreeks waar de boel op gebaseerd is, laat dat op Facebook weten. Hij schreef daar het volgende: "Je moet niet verwachten alle vijf de series te zullen zien, tenminste, niet direct… hoe erg ik ook van dat idee houd, HBO wordt niet het Game of Thrones netwerk. Maar we zouden er wellicht twee of drie kunnen zien die een pilot krijgen, waarbij er dan eentje in 2019 of 2020 te zien kan zijn. En de anderen wellicht later, als die er - zoals we allemaal hopen - zullen komen."

Aangezien er nu vijf series in ontwikkeling zijn, is de kans groot dat HBO straks twee series per jaar uitzendt die zich op Westeros (of andere van de fictieve continenten van George R.R. Martin) afspelen.

Aanbevolen artikelen