Opnames 'Sense8'-conclusie van start

Opnames 'Sense8'-conclusie van start

De twee uur durende film komt er snel.

Jim Pedd, 28-09-2017 10:14

Sense8 kwam ineens tot het einde na het tweede seizoen. Netflix vond de serie, met zijn zestien steden en dertien landen waarin opgenomen werd, te duur. Naar verluidt ging er maar liefst 9 miljoen dollar in elke individuele aflevering zitten. Dat was niet genoeg voor de kijkers die de serie trok.
Helaas voor fans eindigde Sense8 met een cliffhanger. Gelukkig gaf Netflix makers Lana en Lily Wachowski de kans om de serie af te ronden met een film. Daarvan zijn de opnames nu begonnen. Op de Instagram-account van acteur Miguel Angel Silvestre, die de rol van Lito speelt, lezen we nu dat de opnames van start zijn.

Hij plaatste op een foto van het script, samen met het onderschrift "Ilá vamos! There we go!" Hieronder het beeld, dat eveneens laat zien dat er in elk geval in Berlijn, Brussel, Parijs en Napoli opnames plaatsvinden. Details over de special zijn er verder niet.

Allá vamos! There we go! #netflix #sense8special

Een bericht gedeeld door Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre) opLees meer over: Sense8, Netflix, Lily Wachowski, Lana Wachowski, Opnames, Special

Informatie over de serie: Sense8

Populair nieuws