Regisseurs laatste seizoen 'Game of Thrones' bekend

Regisseurs laatste seizoen Game of Thrones

HBO heeft al keuzes gemaakt.

Jim Pedd, 28 september 2017 om 12:29

De opnames van het achtste seizoen van HBO’s Game of Thrones gaan in oktober al van start en daarvoor zijn nu regisseurs ingehuurd. Entertainment Weekly heeft de lijst met alle regisseurs van het zes afleveringen tellende seizoen gekregen en zette ze op een rij. Hieronder de regisseurs:
Miguel Sapochnik, die ons eerder de prachtige afleveringen The Battle of the Bastards en The Winds of Winter bracht, keert terug voor een laatste aflevering. Overigens kreeg Sapochnik een Emmy Aaward voor zijn werk aan het zesde seizoen van de serie.

David Nutter: ook een Emmy-winnaar voor afleveringen. Hij maakt zes afleveringen van Game of Throens, waaronder de finale van het vijfde seizoen (Mother’s Mercy) en de beruchte aflevering The Rains of Castamere van het derde seizoen.

David Benioff & D.B. Weiss: zij zullen de laatste afleveringen regisseren. De showrunners maakten al wat afleveringen, waaronder Walk of Punishment en Two Swords en zullen ook de finale van de HBO-serie regisseren.

Het is verder niet zeker hoeveel afleveringen door elk van de regisseurs gemaakt wordt. De bronnen van Entertainment Weekly melden dat Sapochnik in elk geval twee, maar wellicht ook drie afleveringen regisseert. Verder regisseren de showrunners in elk geval de finale.

Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Seizoen 8, Regisseurs, Miguel Sapochnik, David Nutter, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws