search
Zomerse komedie 'Marlon' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Zomerse komedie 'Marlon' krijgt tweede seizoen

En daar zijn we allemaal erg blij om!

NBC heeft bekend gemaakt dat haar zomerse komedie 'Marlon' een vervolg krijgt. Dit komt eigenlijk niet als een verrassing omwille van twee redenen. Allereerst is de serie gewoon erg goed, maar daarnaast scoorde ze ook gemiddeld 5,6 miljoen kijkers.


Deze kijkcijfers lijken misschien niet zo indrukwekkend, maar als we ze gaan vergelijken met de actuele première cijfers zijn ze ook helemaal niet slecht. Dat moet ook NBC gedacht hebben. Uiteindelijk moest men er dan ook niet lang over nadenken om de reeks met comedian Marlon Wayans in de hoofdrol het vertrouwen voor een tweede seizoen te geven.

De cast van Marlon bestaat naast Wayans ook nog uit Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor evenals Amir O'Neil. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, Bicycle Path Productions, Baby Way Productions en 3 Arts Entertainment.

Ondanks de bekendmaking van een tweede seizoen werd er nog niet aangegeven wanneer deze voor het eerst te zien zal zijn. Voor de fans is het dus nog even geduld koesteren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen