Trailer (mogelijk laatste) seizoen 'The X-Files'!

Trailer (mogelijk laatste) seizoen The X-Files!

Want wil Gillian Anderson wel terugkeren?

Jim Pedd, 9 oktober 2017 om 13:00

Fox heeft de eerste echte trailer voor het elfde seizoen van The X-Files vrijgegeven. Op de hielen van die trailer komen daarnaast wat opmerkelijke opmerkingen van actrice Gillian Anderson, die klaar lijkt te zijn met de franchise. Maar eerst even de trailer.
Die laat duidelijk zien dat het nieuwe seizoen gaat om de zoektocht naar het kind van Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Anderson): William. Verder zien we dat de Cigarette Smoking Man (William B. Davis) terugkeert als echte schurk en dat ook FBI-assistentdirecteur Walter Skinner (Mitch Pileggi) volop meedoet.


Verder sprak de site Screen Rant met actrice Gillian Anderson. Zij vertelde tijdens de New York Comic-Con klaar te zijn na dit seizoen. “Ik denk dat dit het was voor mij,” aldus de actrice. Waarom ze dan terugkeerde? “Omdat het niet klaar voelde. Het voelde niet alsof we de fans gegeven hadden wat ze van ons verwachtten.”

Tegelijk vertelde een woordvoerder van Fox vervolgens dat Anderson “niet gereageerd heeft over een terugkeer en dat het te vroeg is om daar iets over te vertellen, daar ze nu bezig is met de opnames van de nieuwe reeks.”

Wat het ook wordt… de nieuwe reeks is in de lente van 2018 te zen.

Lees meer over: The X Files, FOX, Gillian Anderson, trailer, David Duchovny, William B Davis, Mitch Pileggi

Informatie over de serie: The X-Files

Populair nieuws