search
Officieel: 'The Walking Dead' en 'Fear the Walking Dead' gaan overlappen
Series / Nieuws

Officieel: 'The Walking Dead' en 'Fear the Walking Dead' gaan overlappen

De cross-over zou binnen een jaar volgen.

AMC heeft officieel bevestigd dat The Walking Dead en Fear the Walking Dead gaan overlappen. De cross-over werd via Twitter bevestigd, waarbij het volgende werd aangegeven: This is real. #crossover #TWD #FearTWD.


De cross-over werd ook tijdens New York Comic Con bekrachtigd. Screen Rant was aanwezig bij de panel met comic-bedenker Robert Kirkman. Hij onthulde de overlapping tussen beide Walking Dead-series. "Er is een personage dat van de ene show, waar van ik de titel niet geef, naar de andere show, waarvan ik de titel niet geef. Dit is een enorme gebeurtenis in de wereld van The Walking Dead," aldus Kirkman. Het is nog niet bekend wanneer het gebeurt, maar het zal wel binnen een jaar zijn.

Fear the Walking Dead bevindt zich op dit moment in seizoen 3 en gaat vandaag verder met aflevering 14, El Matadero. Het achtste seizoen van de moederserie The Walking Dead start op 22 oktober.



Ondanks dat de kijkcijfers van The Walking Dead gemiddeld al flink zijn afgenomen, zijn deze nogal altijd fors hoger dan die van Fear the Walking Dead. Het zevende seizoen van The Walking Dead noteerde gemiddeld 11,3 miljoen kijkers. Het tweede seizoen van de "companion serie" Fear the Walking Dead kwam tot gemiddeld 4,2 miljoen kijkers per aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen