Bloederige promo's 'Vikings' seizoen 5

Bloederige promo's 'Vikings' seizoen 5

Het geweld blijft...

Jim Pedd, 13 oktober 2017 om 12:45

Mocht je gedacht hebben dat Vikings in zijn vijfde seizoen wat minder gewelddadig zou worden, kunnen we je gerust stellen. History heeft niet alleen een behoorlijk bloederige poster vrijgegeven, ook zijn er een aantal tv-spots waarin duidelijk wordt gemaakt dat de serie op dezelfde voet doorgaat als eerdere reeksen.
Dit seizoen pikt de draad op na de moord van Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen) op zijn broer Sigurd. Daarmee is alles klaar voor een reeks gruwelijke veldslagen, waarbij de zonen van Ragnar Lothbrok er helemaal klaar voor zijn de dood van hun vader te wreken. Hoe dat eruit komt te zien, is vanaf 29 november te zien op History Channel, met een tweedelige aflevering om te beginnen.

In het nieuwe seizoen spelen onder meer Alexander Ludwig (Bjorn), Peter Franzen (King Harald Finehair), Katheryn Winnick (Lagertha) en Jordan Patrick Smith (Ubbe) rollen. Zij zijn samen met Alex Andersen te zien op de poster. Hieronder de promo’s die History vrijgaf.Lees meer over: Vikings, History Channel, Alex Hogh Andersen, Alexander Ludwig, Peter Franzen, Kathryn Winnick, Jordan Patrick Smith

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws