search
Synopsissen aankomende 'Game of Thrones' afleveringen
Series / Nieuws

Synopsissen aankomende 'Game of Thrones' afleveringen

Er staat veel spannends te gebeuren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

HBO heeft synopsissen vrijgegeven voor vier aankomende afleveringen van het vierde seizoen van Game of Thrones. Deze zeggen niet perse heel veel, maar maken wel duidelijk dat er nog heel veel staat te gebeuren dit seizoen. Daarom waarschuwen we bij deze alvast voor spoilers!


Aflevering #35: First of His Name:
Debuut NL: Maandag 5 mei (20:30-21:30)
Cersei (Lena Headey) en Tywin (Charles Dance) bedenken wat de volgende zet van de Kroon moet zijn. Dany (Emilia Clarke) bediscussieert toekomstplannen. Jon (Kit Harington) vertrekt op een nieuwe missie.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Michelle MacLaren.

Aflevering #36: The Laws of Gods and Men
Debuut NL: Maandag 12 mei (20:30-21:30)
Stannis (Stephen Dillane) en Davos (Liam Cunningham) hebben een nieuwe strategie en varen uit. Dany ontmoet smekelingen. Tyrion (Peter Dinklage) staan lijnrecht tegenover zijn vader in de troonzaal.
Geschreven door Bryan Cogman, geregisseerd door Alik Sakharov.


Aflevering #37: Mockingbird
Debuut NL: Maandag 19 mei (20:30-21:30)
Tyrion krijgt hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Daario (Michiel Huisman) smeekt Dany om hem te laten doen waar hij goed in is. Jons waarschuwingen over de kwetsbaarheid van de Muur zijn aan dovemans oren gericht. Brienne (Gwendoline Christie) heeft een nieuwe missie, die ze samen met Pod (Daniel Portman) probeert te volgen.
Geschreven door David Benioff & D. B. Weiss, geregisseerd door Alik Sakharov.


De personages die de meeste aandacht krijgen zijn uiteraard Daenerys en Tyrion. Een van hen staat op het punt de laatste grote stad van Slaver's Bay aan te vallen en de andere wordt aangeklaagd voor koningsmoord.

Het is verder nog even wachten op de synopsissen van de laatste vier afleveringen: Mockingbird, The Mountain and the Viper, The Watchers on the Wall en The Children.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen