search
'Arrested Development'-bedenker Mitch Hurwitz werkt aan nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

'Arrested Development'-bedenker Mitch Hurwitz werkt aan nieuwe Netflix-serie

Een vijfde seizoen van Arrested Development is nu een stuk waarschijnlijker.

Mitch Hurwitz vertelde een tijdje geleden nog dat er een nieuw seizoen zou komen van Arrested Development en mogelijk ook een film. Nu lijkt het erop dat dit seizoen nog wel even op zich zal laten wachten. Hurwitz heeft volgens Deadline een nieuw contract gesloten met Netflix.


Onder dat contract zal hij een nieuwe originele serie ontwikkelen voor Netflix. De deal strekt over meerdere jaren en meerdere series. Hij ontwikkelt ook series voor andere mensen, als uitvoerend producent. Verder is hij een consultant voor nieuwe komedies van Netflix.

De kans lijkt niet bepaald klein dat er in de toekomst wel ooit een vijfde seizoen van Arrested Development komt. Hurwitz vond de ervaring van werken voor Netflix erg prettig toen hij het vierde seizoen maakte en dat leidde waarschijnlijk ook tot deze deal. Hurwitz vertelde zelf als volgt over de deal: "Het is erg inspirerend om voor Netflix te werken, een bedrijf dat niet bang is voor verandering en een voorloper is op zijn gebied," vertelde Hurwitz.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen