search
Fincher hoopt op 5 seizoenen 'Mindhunter'
Series / Nieuws

Fincher hoopt op 5 seizoenen 'Mindhunter'

Maar gaat het lukken?

Mindhunter debuteerde een paar dagen geleden op Netflix. Maar er zijn nu al plannen voor nog eens vier seizoenen over de geschiedenis van de FBI en hoe die geheime dienst probeerde seriemoordenaars te begrijpen. Bedenker David Fincher hoopt er nog veel seizoenen van te kunnen maken.

Dat laat acteur Holt McCallany die samen met Jonathan Groff een hoofdrol heeft, weten in een interview met de site Screen Rant. "Je weet dat ik in kleine, nou ja, ondersteunende rollen zit," vertelde McCallany over zijn rollen in Fincher-films. "Dus ik vond het geweldig om teruggevraagd te worden door David voor een van de hoofdrollen. Ik geloof in zijn talent en hoor dat hij vijf seizoenen wil maken. Vijf seizoenen rond deze fantastische personages, en ik ben erg hoopvol dat die er ook komen."

Mocht je het je afvragen: McCallany zat eerder in een aantal Fincher-films, waaronder Alien 3 en Fight Club. In deze serie speelt hij de rol van Bill Tench, die samen met partner Holden Ford (Groff) interviews met diverse seriemoordenaars afneemt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen