search
Zesde seizoen voor 'Ray Donovan'
Series / Nieuws

Zesde seizoen voor 'Ray Donovan'

Met een interessante verandering.

Showtime heeft bekend gemaakt dat er een zesde seizoen komt van Ray Donovan. De serie rond Liev Schreiber en Jon Voight doet het goed, scoort 5 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten, maar zal wel een flinke verandering ondergaan.


Waar afleveringen tot nu toe in Los Angeles gemaakt werden, zal het nieuwe seizoen naar New York City verhuizen. Daar worden voor het zesde seizoen in totaal twaalf afleveringen opgenomen. De productie zal begin volgend jaar van start gaan. De reden om naar New York te verhuizen is volgens showrunner David Hollander simpel:

Let op: bevat spoilers.
"Mode, media, finance, theater en cultuur. Daaruit komen nieuwe uitdagingen en meteen voor ons ook nieuwe kansen voort. Ray kwam naar Los Angeles om een leven voor zichzelf en zijn familie te bouwen. Maar zij zijn er niet meer. Ray's carrière is veranderd en hij zoekt naar een manier om een nieuw leven op te kunnen bouwen. Ray denkt dat hij naar New York zal gaan om zijn dochter te helpen. Maar hij gaat zichzelf daar opnieuw vinden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen