search
Derde seizoen 'Stranger Things' al in de maak
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Stranger Things' al in de maak

Maar wanneer is het te zien?

Het tweede seizoen van Netflix-hit Stranger Things is pas net te zien, maar de derde reeks is alvast in de maak. Bedenkers Matt en Ross Duffer hebben tijdens een interview met Deadline bevestigd begonnen te zijn met werken aan het volgende seizoen.


"Het moeilijkste van dit verhaal, is dat we meerdere verhaallijnen volgen en ze min of meer tegelijk en in harmonie moeten opbouwen. Dat is altijd het moeilijkste als we beginnen met schrijven," aldus Ross Duffer. "Net zoals we op dit moment het derde seizoen opbouwen. Het moeilijkste is om de boel gelijktijdig op te bouwen. Dat is altijd een uitdaging en dat leren we nog. Ik bedoel, we proberen een acht of negen uur durende film te maken, en dan kan het erg ingewikkeld zijn om de boel op één lijn te krijgen."

Het derde seizoen is nog niet officieel besteld door Netflix, maar we weten wel dat de streamingdienst graag de volgende twee seizoenen back-to-back wil maken. Tegelijk schijnen de showrunners daar niet voor open te staan, omdat ze genoeg tijd willen hebben om de boel goed op te bouwen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen