search
Luke Evans en Daniel Bruhl in nieuwe trailer 'The Alienist'
Series / Trailer

Luke Evans en Daniel Bruhl in nieuwe trailer 'The Alienist'

Ook Dakota Fanning speelt een belangrijke rol in de serie van Cary Fukunaga.

TNT heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van de veelbelovende serie The Alienist. Eerder werd al aangekondigd dat de serie vanaf 22 januari 2018 zal worden uitgezonden door het netwerk. Luke Evans (The Hobbit: The Desolation of Smaug, Dracula Untold) en Daniel Bruhl (Captain America: Civil War, Rush) spelen de hoofdrollen.


De spannende serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caleb Carr en speelt zich af in het New York van 1896; een stad van rijkdom, extreme armoede en technologische innovatie. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden, huurt de recent benoemde politiecommissaris Theodore Roosevelt (Brian Geraghty) de hulp in van een criminele psycholoog (of 'alienist') genaamd Dr. Laszlo Kreizler (Bruhl) en journalist John Moore (Evans) om de zaak in het geheim te onderzoeken.

Naast de eerder genoemde acteurs zien we in de film ook talenten als Dakota Fanning, Douglas Smith, Matthew Shear en Q'orianka Kilcher. Jakob Verbruggen (Black Mirror) regisseert alle afleveringen van de miniserie. Cary Fukunaga, Eric Roth, Hossein Amini, Steve Golin en Rosalie Swedlin doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen