'Community'-film is mogelijk!

'Community'-film is mogelijk!

De Russo's en zelfs Justin Lin lijkt er aan te trekken.

Jim Pedd, 24 november 2017 08:00

Gesprekken over de Community-film vinden af en aan plaats. Elke keer weer laten cast en crew weten er zin in te hebben, maar lukt het maar niet om een Greendale-reünie te maken. Nu laat Dan Harmon, bedenker van de serie, weten actief hieraan te werken, mogelijk zelfs samen met Justin Lin.
Aan The Wrap laat hij weten met Lin gesproken te hebben, die eerder de paintball-aflevering maakte. “Ik blijf gesprekken voeren met mensen die het mogelijk kunnen maken. De Russo-broers zijn van Community-regisseurs verworden tot mensen die de industrie vorm geven. En dat gebeurde ook met een van onze populairste regisseurs, Justin Lin, die de eerste paintball-aflevering regisseerde. Ik hoop dat ik niet teveel zeg daarmee. Maar ik ga zo nu en dan met hem samen eten, en dan voeren we gesprekken en proberen we manieren te vinden om het te realiseren.”

De gedachte achter deze gesprekken is duidelijk. “Dit zijn de mannen, de Russo’s en ook Justin en de nederige man die ik ben, die wellicht op de een of andere manier het geld kunnen regelen en genoeg momentum kunnen bouwen om dit gemaakt te krijgen. Maar laten we het niet vervloeken.”

Bron: The Wrap

Lees meer over: Community, Six seasons and a movie, Danny Pudi, Dan Harmon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws