'West Wing'-revival lijkt mogelijk

'West Wing'-revival lijkt mogelijk

Keert een van de beste series ooit terug op televisie?

Jim Pedd, 1 december 2017 om 08:00

De afgelopen tijd zijn meerdere series teruggebracht naar televisie. Eentje waar Hollywood nog niet aan gedacht heeft, is The West Wing. Althans, waar de studiobazen nog niet mee bezig waren. Uit bericht van The Hollywood Reporter, blijkt dat Aaron Sorkin er wel al mee bezig is.
Sorkin vertelde na te denken over een revival en wil daarmee naar zender NBC stappen. Wat hem betreft is er een rol voor Sterling K. Brown in het eventuele nieuwe seizoen. “Het zou om Sterling K. Brown als president draaien. Er is een probleem, een noodgeval, of een erg delicate situatie waarin er een oorlogsdreiging of iets soortgelijks is. En President Bartlet is natuurlijk allang met pensioen, maar er wordt wel advies bij hem ingewonnen zoals Bill Clinton dat bij Nixon deed.”

Voordat je nu denkt dat de serie er komt, moeten we je waarschuwen dat het voorlopig niet lijkt te gebeuren. Sorkin is momenteel druk bezig met andere projecten, waaronder A Few Good Men. Verder is Brown vooral werkende aan This Is Us, waarmee hij ook geen tijd heeft. Maar:


Bron: THR

Lees meer over: The West Wing, Aaron Sorkin, NBC, Revival, Sterling K Brown, Martin Sheen

Informatie over de serie: The West Wing

Populair nieuws