search
Iedereen maakt nieuwe dingen mee in s8 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Iedereen maakt nieuwe dingen mee in s8 'Game of Thrones'

De serie stelt zijn personages voor hele grote uitdagingen.

Ondanks dat het tot 2019 zal duren voordat Game of Thrones weer verder gaat, horen we zo nu en dan al wat kleine details over de nieuwe reeks. Acteur John Bradley, die we kennen als Samwell Tarly, stelt dat het nieuwe seizoen alle personages voor compleet nieuwe uitdagingen zal stellen. Verwacht dus maar veel vuurwerk.


"Deze personages zijn zo gedetailleerd en zo rijk, dat je het gevoel hebt dat je goed weet wat je kan verwachten van je personage," begon de acteur tijdens een nieuw interview. "Maar als je je personage in een nieuwe omgeving plaatst, dan komt dat echt onder een microscoop te liggen en moet je constant opnieuw bedenken wat je personage doet. Elk van de personages wordt dit seizoen op een zeker moment in een situatie geplaatst die helemaal onbekend is. Het mooie is om te kijken hoe ze op die onzekerheden reageren. Dit seizoen stelt iedereen echt voor hele grote uitdagingen."

Wat voor uitdagingen weten we natuurlijk nog niet, maar we kunnen er wel van uitgaan dat grote locaties verwoest worden en dat de personages die zich lange tijd daar hebben bevonden op de vlucht moeten. Denk aan Winterfell, dat vermoedelijk zal sneuvelen bij een aanval van de Night King en zijn leger ondoden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen