search

Ons nieuws van donderdag 14 december 2017

Iedereen maakt nieuwe dingen mee in s8 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Iedereen maakt nieuwe dingen mee in s8 'Game of Thrones'

De serie stelt zijn personages voor hele grote uitdagingen.

Ondanks dat het tot 2019 zal duren voordat Game of Thrones weer verder gaat, horen we zo nu en dan al wat kleine details over de nieuwe reeks. Acteur John Bradley, die we kennen als Samwell Tarly, stelt dat het nieuwe seizoen alle personages voor compleet nieuwe uitdagingen zal stellen. Verwacht dus maar veel vuurwerk.

"Deze personages zijn zo gedetailleerd en zo rijk, dat je het gevoel hebt dat je goed weet wat je kan verwachten van je personage," begon de acteur tijdens een nieuw interview. "Maar als je je personage in een nieuwe omgeving plaatst, dan komt dat echt onder een microscoop te liggen en moet je constant opnieuw bedenken wat je personage doet. Elk van de personages wordt dit seizoen op een zeker moment in een situatie geplaatst die helemaal onbekend is. Het mooie is om te kijken hoe ze op die onzekerheden reageren. Dit seizoen stelt iedereen echt voor hele grote uitdagingen."

Wat voor uitdagingen weten we natuurlijk nog niet, maar we kunnen er wel van uitgaan dat grote locaties verwoest worden en dat de personages die zich lange tijd daar hebben bevonden op de vlucht moeten. Denk aan Winterfell, dat vermoedelijk zal sneuvelen bij een aanval van de Night King en zijn leger ondoden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cruciaal personage gecast voor 'Supergirl'
Series / Nieuws

Cruciaal personage gecast voor 'Supergirl'

Krys Marshall speelt de rol van Julia Freeman.

The CW-serie Supergirl heeft Krys Marshall (This Is Us) gecast in een nieuwe rol. Zij zal een personage met de naam Julia Freeman spelen, een muzikant die in de buurt van National City woont. Naar het schijnt is haar personage regelmatig te zien in de nieuwe reeks en daarnaast cruciaal voor de raadsels rond superschurk Reign.

"Supergirl staat op het punt de grootste schurk in de drie jaar dat we de serie nu maken te bestrijden," aldus voormalig producent Andrew Kreisberg over de plannen. "Wat ze moet doen om te kunnen winnen, is alle bondgenoten verzamelen die ze maar kan in een poging om Reign ook echt omver te duwen."

In het derde seizoen van Supergirl, dat vanaf 15 januari weer uitgezonden wordt in de Verenigde Staten, stelt Kara zich vragen over haar menselijkheid. In Nederland is de serie op Netflix te volgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat 'The Walking Dead' wel verder na tegenvallende kijkcijfers?
Series / Nieuws

Gaat 'The Walking Dead' wel verder na tegenvallende kijkcijfers?

Scott Gimple heeft er heel veel vertrouwen in.

Ondanks alsmaar slechtere kijkcijfers, doet AMC's The Walking Dead het nog altijd goed. De midseason finale trok 7,9 miljoen kijkers naar de zender in de Verenigde Staten en dat is behoorlijk wat voor een serie. Maar niet voor The Walking Dead, dat voor het laatst in het tweede seizoen zo'n cijfers had. De vraag is dus hoe het met de toekomst gesteld is.

In een interview met The Hollywood Reporter stelt showrunner Scott Gimple zich geen zorgen te maken om een negende seizoen en zelfs een tiende. "Er worden geen gesprekken gevoerd over het stoppen met een negende seizoen. Ik kan niks zeggen over contractonderhandelingen, maar heb veel vertrouwen in een tiende seizoen," aldus Gimple.

"Het is nog een vraag, want we moeten over bepaalde zaken praten en kijken hoe het met het geld zit, de timing en dat soort zaken. Maar we hebben een plan voor de zeer lange termijn en dat zullen we volgen. Ik weet dat er veel gesproken wordt, maar wat ik vooral geloof is dat we ons geen zorgen hoeven te maken."

Wat Gimple betreft, volgen er meer seizoenen: "Ik heb vertrouwen in een toekomst voorbij het tiende seizoen - we bouwen richting de toekomst."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.