Netflix geeft 'Dark' een tweede seizoen

Netflix geeft 'Dark' een tweede seizoen

De show is uiterst goed bekeken.

Jim Pedd, 22 december 2017 om 12:13

Netflix heeft zijn eerste Duitstalige serie, Dark, een tweede seizoen gegeven. De kijkcijfers zijn goed en de recensies ook. De serie deed het overigens niet alleen in andere landen dan de Verenigde Staten goed, maar ook daarbinnen. De serie combineert onder meer sci-fi met horror en drama en creëert daarmee een behoorlijk complex verhaal.
Dark speelt zich af in het kleine Duitse stadje Winden. Daar verdwijnen op een dag twee jonge kinderen. De gebeurtenissen leiden ertoe dat de geheimen van vier lokale gezinnen op straat komen te liggen, evenals de moeizame onderlinge relaties die zij hebben. De dingen worden vooral interessant als er een bovennatuurlijke twist plaatsvindt, die de gebeurtenissen in het heden koppelt aan die in Winden in 1986.

Netflix liet in zijn bevestiging van het tweede seizoen enkel weten dat Dark een van de best bekeken niet-Engelstalige series op het netwerk is en dat deze wereldwijd goed bekeken was. Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen krijgt, is niet bekend, maar dat zullen er waarschijnlijk net als het eerste tien worden.

Bron: THR

Lees meer over: Dark, Netflix, Seizoen 2

Populair nieuws