Gillian Anderson stopt met 'American Gods'

Gillian Anderson stopt met 'American Gods'

Ze heeft er geen zin meer in zonder Bryan Fuller.

Jim Pedd, 8 januari 2018 om 10:11

Waar Starz-serie American Gods al showrunner Bryan Fuller kwijtraakte, lijkt de show nu ook een groot actrice kwijt te raken. Gillian Anderson schijnt na het vertrek van bedenker en voormalig showrunner Fuller te willen stoppen.
The Los Angeles Times meldt dat Anderson “niet opnieuw te zien zal zijn als de nieuwe god Media in het tweede seizoen van American Gods op Starz. Anderson stelt dat het vertrek van showrunners Bryan Fuller en Michael Green haar die keuze heeft doen maken.”

De actrice is niet de enige die niet zeker weet of ze terug wil keren; ook Kristin Chenoweth stelde eerder in een interview te twijfelen over de terugkeer. Dat maakt het een moeilijke situatie voor Starz, dat veel geld in de serie steekt maar daar maar een moeizame productie voor terugkrijgt.

American Gods duurde drie jaar om te maken. Het tweede seizoen zal mogelijk volgend jaar ergens verschijnen, maar dan moet men eerst nog een nieuwe showrunner vinden. Fuller en co-producent Green vertrokken onlangs nog na onenigheid over het budget.


Bron: LA Times

Lees meer over: American Gods, Starz, Gillian Anderson, Kristin Chenoweth, Bryan Fuller, Michael Green, Serie

Informatie over de serie: American Gods

Populair nieuws