Derde castlid 'Better Call Saul' gevonden

Derde castlid Better Call Saul gevonden

Michael McKean speelt een compleet nieuw personage.

Jim Pedd, 01-05-2014 13:10

Het eerste complete nieuwe personage voor Better Call Saul is gevonden. Michael McKean heeft getekend voor een rol in de spin-off serie van Breaking Bad, die bedacht is door Vince Gilligan. In de serie speelt McKean een rivaal van advocaat Saul Goodman, met de naam Dr. Thurber.
Er zijn nog maar twee andere acteurs gecast in de serie. Bob Odenkirk keert vanzelfsprekend terug als een van de meest geliefde advocaten in een televisieserie, Saul Goodman. Verder speelt Jonathan Banks zijn persoonlijke 'klusjesman', Mike Ehrmantraut.

Better Call Saul dient als prequel op Breaking Bad en laat ons het leven van advocaat Saul Goodman zien voordat hij Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul) leerde kennen. De serie moet in de herfst in première gaan. In Nederland heeft Netflix de rechten.

Bron: EW

Lees meer over: better call saul, michael mckean, spinoff, breaking bad, dr thurber, vince gilligan, saul goodman, bob odenkirk, mike ehrmantraut, jonathan banks, walter white, bryan cranston, jesse pinkman, aaron paul, netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws