FX bestelt pilot 'What We Do in the Shadows'

FX bestelt pilot 'What We Do in the Shadows'

Taika Waititi en Jemaine Clement mogen beginnen met de remake.

Jim Pedd, 24 januari 2018 om 16:35

FX heeft groen licht gegeven voor een pilot van de serie What We Do in the Shadows. Taika Waititi en Jemaine Clement werken samen aan de nieuwe serie, die een update moet worden van de gelijknamige film die zij eerder maakten. Het wordt een Amerikaanse remake, compleet met nieuwe cast.
Onder meer acteurs Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou en Harvey Guillen hebben getekend voor de nieuwe serie. Zij zullen onder leiding van Waititi en Clement in de komische serie te zien zijn.

Vermoedelijk wordt What We Do in the Shadows ongeveer hetzelfde als de Nieuw-Zeelandse film die in 2014 uitkwam. Dat was een mockumentary die draaide om een commune van vampiers die in het diepste geheim leefden en probeerden iets leuks van het leven te maken. FX zal nu dus een reboot maken van de franchise, waar eerder gesproken werd over een spin-off in de vorm van een show rond politieagenten Karen en Mike uit de film.

Bron: THR

Lees meer over: What We Do in the Shadows, FX, Taika Waititi, Jemaine Clement, Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen

Populair nieuws