De series die in februari op Netflix verschijnen

De series die in februari op Netflix verschijnen

Met o.a. Altered Carbon, Coash Snoop, Seven Seconds, Marseille en Damnation.

Jim Pedd, 24 januari 2018 om 23:52

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Nieuwe seizoenen
1 februari: Damnation (seizoen 1)
Een epische saga dat draait om de geheime geschiedenis van de binnenlanden van Amerika in de jaren 1930. Centraa staan mythische conflicten en een bloedige


2 februari: Altered Carbon (seizoen 1)
Een echte prestigeserie van Netflix: Altered Carbon. De serie speelt zich af in een toekomst waarin het bewustzijn gedigitaliseerd kan worden en opgeslagen in andere lichamen. Het verhaal volgt Takeshi Kovacs, en soldaat die uit de gevangenis gehaald wordt en in een nieuw lichaam geplaatst. Hij moet uitzoeken waarom een man vermoord is.


2 februari: Coach Snoop (seizoen 1)
Snoop Dogg had een moeilijke jeugd. Hij besluit daarom nu jongeren die het zelf moeilijk hebben te helpen en hen van straat te houden door ze te helpen focus te verleggen naar hun ambities.


9 februari: David Letterman: George Clooney
David Letterman is terug en doet eens per maand een interview voor Netflix. Hij interview alleen de allergrootsten en spreekt deze maand - na vorige maand Barack Obama gesproken te hebben - met George Clooney.


16 februari: First Team: Juventus (seizoen 1)
Documentaireserie volgt Juventus in het seizoen 2017-18 en kijkt hoe de spelers hun tijd op en nasst het veld doorbrengen.

16 februari: Everything Sucks! (seizoen 1)
In de jaren 1990 in Oregon ontstaat er een clash tussen de AV-club en de dramaclub van een middelbare school.


23 februari: Seven Seconds (seizoen 1)
De spanningen lopen hoog op tussen Afrikaans-Amerikaanse bewoners van Jersey City en de blanke politie. Dat nadat een tienerjongen in levensgevaar wordt gebracht door een agent.


23 februari: Marseille (seizoen 2)
Een verhaal van macht en verraad, corruptie en vergiffenis dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de Franse havenstad Marseille.


23 februari: Ugly Delicious (seizoen 1)
Chef David Chang reist rond de wereld om eten van verschillende culturen te proeven.Wekelijks nieuwe afleveringen
Maandag: Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Elke maandag is er nog een nieuwe aflevering te zien van Star Trek: Discovery. De sci-fi serie draait om de oorlog tussen mensen en Klingons, het incident dat die gebeurtenissen in gang zette en de nasleep.


Dinsdag: Black Lightning (seizoen 1)
Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van deze The CW-serie te zien. Black Lightning is een superheld die uit pensioen terugkeert om zijn stad toch weer veiliger te maken.


Dinsdag: Legends of Tomorrow (seizoen 3)
Elke dinsdag is een The CW-feest, want dan is ook deze show te zien, waarin een groep superhelden door de tijd reist om de wereld te redden.


Dinsdag: The Flash (seizoen 4)
Barry Allen heeft het maar moeilijk als Speedster in dit vierde seizoen en daar mogen we elke dinsdag van meegenieten.


Dinsdag: Lucifer (seizoen 3)
Vanaf 6 februari is het derde seizoen van de serie Lucifer te zien, waarin Satan zich vermaakt op Aarde.


Donderdag: Riverdale (seizoen 2)
Vanaf 1 februari is deze tienerserie te volgen, het tweede seizoen alweer, nu op Netflix. Daarin probeert Archie het leven als middelbare scholier zo makkelijk mogelijk te houden.


Donderdag: Dynasty (seizoen 1)
Elke donderdag is er ook een aflevering van deze remake van de ouderwetse dramaserie te zien. Centraal staat een rijke familie.


Vrijdag: The Good Place (seizoen 2)
Vanaf 1 februari kunnen we het tweede seizoen van deze serie zien, waarin een vrouw probeert uit te zoeken wat het betekent om goed te zijn.


Vrijdag: Arrow (seizoen 6)
Het zesde seizoen van Arrow kent nog meer helden en schurken en is elke vrijdag met een nieuwe aflevering op Netflix te zien.Kinderseries
2 februari: Luna Petunia: Return to Amazia (seizoen 1)
Kinderserie voor peuters, ontwikkeld door Cirque du Soleil en Saban Brands. Centraal staat het meisje Luna Petunia die in onze wereld left en allerlei avonturen beleeft.

14 februari: Greenhouse Academy (seizoen 2)
Twee rivaliserende afdeling van een kostschool doen hun best om een kwaadaardig plan te voorkomen.

16 februari: Dreamworks Draken: Race naar de Rand (seizoen 6)
Voortzetting van de filmreeks How to Train Your Dragon van DreamWorks, waarin we onze helden volgen met hun draken.

Lees meer over: Netflix, Februari, Altered Carbon, Coach Snoop, Seven Seconds, Marseille, Damnation

Populair nieuws