search
Dit is de titel van de Grey's Anatomy spin-off
Series / Nieuws

Dit is de titel van de Grey's Anatomy spin-off

Zo komt er eindelijk een einde aan wat eerst een eindeloze discussie leek...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Fans van de lang lopende reeks 'Grey's Anatomy' hebben er behoorlijk lang op moeten wachten. Nadat eerder al bekend raakte dat er een spin-off van de reeks zou verschijnen bleef het lange tijd wachten vooraleer er meer informatie uitlekte. Zelfs over de titel bleef het tot vandaag gissen.


Al het wachten wordt nu eindelijk beloond, want de titel van de Grey's Anatomy spin-off wordt... 'Station 19'! Het betreft hier het nummer van de brandweerkazerne waar alle actie en persoonlijke drama's zich in zullen afspelen. Bovendien werd er meteen bij gezegd dat de eerste aflevering reeds heel wat moeite zal doen om duidelijk te maken dat dit nummer bijzonder belangrijk zal blijken te zijn.

Over de naam die toegekend moest worden aan de Grey's Anatomy spin-off werd een behoorlijk lange tijd gediscussieerd. In tussentijd doken tal van verschillende opties op zoals bijvoorbeeld 'Blaze Anatomy' evenals 'Fire and Fury'. Uiteindelijk haalden deze namen het niet en werd er geopteerd voor een meer neutrale titel.

Station 19 zal zich focussen op het volgen van Ben Warren (Jason George) wanneer hij het 'Grey Sloan Memorial Hospital' verlaat om zijn meer actievolle droom van brandweerman na te jagen. Jammer genoeg voor Ben moet hij onderaan de ladder beginnen waardoor hij zijn volledige carrière terug van voor af aan moet opbouwen.

Wat is jouw mening over de naam van deze spin-off?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen