search
'The Chi' krijgt tweede seizoen...

'The Chi' krijgt tweede seizoen...

en een nieuwe showrunner!

Geoffrey Ketels

Showtime bevestigt het enorme vertrouwen dat ze in haar serie 'The Chi' heeft eens temeer. Inmiddels werd door het netwerk namelijk bekend gemaakt dat de serie met zekerheid een tweede seizoen krijgt. Bovendien zou dat tweede seizoen zomaar eens over een unieke twist kunnen beschikken. Samen met de bekendmaking van het tweede seizoen werd namelijk aangegeven dat er een nieuwe showrunner bij het project zal worden betrokken. Het betreft hier niemand minder dan Ayanna Floyd Davis, bekend van niet alleen Empire, maar ook van Hannibal.


Dat 'The Chi' een tweede seizoen krijgt hoeft eigenlijk niet meteen te verbazen. Eerder lieten zowel fans van de reeks als critics zich namelijk lovend uit over het project. Dit niet alleen omwille van de verfrissende, maar bovendien ook genuanceerde kijk op het leven van Afro-Amerikanen in de vaak gewelddadige 'South Side' regio van Chicago.

Ben jij een fan van The Chi en kan je ook niet wachten om het tweede seizoen te ontdekken? Toch zal je nog even geduld moeten koesteren. Tot dusver is het namelijk nog niet bekend wanneer het tweede seizoen zal worden uitgezonden.

Aanbevolen artikelen