search
Meer doden onderweg in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Meer doden onderweg in 'The Walking Dead'

Geheel raar is dit uiteraard niet.

In gesprek met Comicbook heeft acteur Seth Gilliam aangegeven dat we in de slotafleveringen van het achtste seizoen van The Walking Dead "meer doden" kunnen verwachten. Geheel raar is dit uiteraard niet in een serie met zombies / Walkers en behoorlijk wat onderlinge confrontaties tussen de overlevenden.


De acteur geeft ook toe dat het soms lastig is om zoveel collega-acteurs uit de serie te moeten zien vertrekken doordat hun personages zijn gesneuveld. "Het eist zeker zijn tol," aldus de acteur die in de serie de rol speelt van Father Gabriel. Alweer sinds het vijfde seizoen van de succesvolle serie van AMC.

Overigens is Gilliam blij dat zijn personage in handen is gevallen van de Saviours. Zo heeft hij met meer acteurs interactie. "Het was erg cool, het was cool om in meerdere werelden te zijn terwijl het in dezelfde wereld was als The Walking Dead," aldus Gilliam. "Weet je? Om op verschillende sets te zijn en te werken met verschillende acteurs. Ik vind het geweldig om met Josh [McDermitt] en Jeffrey [Dean Morgan] te werken, dus ik was blij met die mogelijkheid."

Afgelopen zondag verscheen de aflevering "Dead or Alive Or". De volgende twee afleveringen dragen de titels "The Key" en "Do Not Send Us Astray".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen