Martin Freeman ziet vijfde seizoen 'Sherlock' niet zitten vanwege fans

Vijfde seizoen 'Sherlock' lijkt kansloos

No shit Sherlock...

Bram de Groot, 18-03-2018 13:00

De Sherlock Holmes van Benedict Cumberbatch en de John Watson van Martin Freeman waren voor veel mensen een genot om te zien, in de BBC-serie Sherlock. De serie die werd gecreëerd door Steven Moffat en Mark Gatiss verscheen in 2010 en sinds die tijd zijn er vier seizoenen verschenen, met dertien afleveringen. Freeman ziet een nieuw vervolg niet echt zitten.
De acteur, net als Cumberbatch ook te zien in Hollywood-films, sprak met The Telegraph. Zij vroegen Freeman of er een vijfde seizoen gaat komen. Klaarblijkelijk houden de reacties van de fans hem tegen:

"Om eerlijk te zijn, het is bijna onmogelijk. Sherlock was vanaf het begin van een opmerkelijk hoge kwaliteit. En als je zo begint, is het behoorlijk moeilijk om dat vol te houden. Die show is als een mini-Beatles-ding. De verwachtingen van mensen... Sommige [fans] zijn niet leuk meer. Het is niet iets om van te genieten, het is iets als: 'Je kunt dit beter doen, anders ben je een klootz....' Dat is niet leuk meer."

Overigens was de ontvangst van het meest recente seizoen minder dan bij de eerdere seizoenen. Mogelijk speelt dat ook een rol.

Bron: telegraph

Lees meer over: Sherlock, holmes, seizoen 5, bbc, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, John Watson, bbc one, 2018, Toby Jones, Steven Moffat

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws