search
Martin Freeman ziet vijfde seizoen 'Sherlock' niet zitten vanwege fans
Series / Nieuws

Martin Freeman ziet vijfde seizoen 'Sherlock' niet zitten vanwege fans

No shit Sherlock...

De Sherlock Holmes van Benedict Cumberbatch en de John Watson van Martin Freeman waren voor veel mensen een genot om te zien, in de BBC-serie Sherlock. De serie die werd gecreëerd door Steven Moffat en Mark Gatiss verscheen in 2010 en sinds die tijd zijn er vier seizoenen verschenen, met dertien afleveringen. Freeman ziet een nieuw vervolg niet echt zitten.


De acteur, net als Cumberbatch ook te zien in Hollywood-films, sprak met The Telegraph. Zij vroegen Freeman of er een vijfde seizoen gaat komen. Klaarblijkelijk houden de reacties van de fans hem tegen:

"Om eerlijk te zijn, het is bijna onmogelijk. Sherlock was vanaf het begin van een opmerkelijk hoge kwaliteit. En als je zo begint, is het behoorlijk moeilijk om dat vol te houden. Die show is als een mini-Beatles-ding. De verwachtingen van mensen... Sommige [fans] zijn niet leuk meer. Het is niet iets om van te genieten, het is iets als: 'Je kunt dit beter doen, anders ben je een klootz....' Dat is niet leuk meer."

Overigens was de ontvangst van het meest recente seizoen minder dan bij de eerdere seizoenen. Mogelijk speelt dat ook een rol.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen