'Fargo' waarschijnlijk pas in 2020 terug

'Fargo' waarschijnlijk pas in 2020 terug

Het vierde seizoen laat nog op zich wachten.

Jim Pedd, 30 maart 2018 14:17

Het lijkt erop dat fans van FX-serie Fargo nog wel even moeten wachten. Bedenker Noah Hawley heeft laten weten dat het niet waarschijnlijk is, dat de serie in 2019 terugkeert. 2020 is dus een waarschijnlijkere voorspelling voor het nieuwe seizoen.
De reden daarin ligt niet in een gebrek aan inspiratie; Hawley vertelde onlangs nog te weten waar het nieuwe seizoen om gaat. Maar hij heeft vooral veel te doen en daardoor is het moeilijk om tijd en ruimte te make voor Fargo. Hawley vertelde aan The Wrap namelijk dat zijn werk aan series als Legion en Cat’s Cradle, evenals filmprojecten als Pale Blue Dot en Doctor Doom, maakt dat het vierde seizoen van Fargo ergens tussendoor gemaakt moet worden. Maar dat kan niet zomaar gebeuren wat het moet wel goed zijn.

“Realistisch gezien, kunnen we volgend jaar wel beginnen met de opnames,” aldus Hawley. “Ik moet de afleveringen schrijven. Daarna kunnen we voorbereiden en dan opnemen. Dus dat wordt komende winter, of die daarna - vooral omdat het een winterserie is. Dus gezien mijn schema […] lijkt het onwaarschijnlijk dat we aankomende winter al met Fargo 4 kunnen beginnen.”

In Nederland is de serie op Netflix te streamen.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Fargo, FX, Noah Hawley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws