Promo laatste aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Promo laatste aflevering Agents of SHIELD

Er staat een boel op het spel voor Agent Coulson.

Jim Pedd, 8 mei 2014 om 08:00


Er is een promo vrijgegeven voor de aankomende tweeëntwintigste aflevering van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. Het is de alweer de laatste aflevering van het eerste seizoen en volgens de synopsis staat er – het zou ook eens niet – een boel op het spel voor onze hoofdpersonen.

De synopsis luidt als volgt: Duistere geheimen worden onthuld als Coulson en zijn team alles op het spel zetten om Garrett en de krachten van Hydra een halt toe te roepen.” De aflevering is in de Verenigde Staten op dinsdag 13 mei te zien. In Nederland is de show op zondagen op Veronica te kijken.

De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Clark Gregg (Agent Coulson) en verder spelen ook Ming-Na Wen (Agent Melinda May), Brett Dalton (Agent Grant Ward), Chloe Bennet (Skye), Iain De Caestecker (Agent Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Agent Jemma Simmons) rollen.


Lees meer over: agents of shield, marvel, marvels agents of shield, superhelden, serie, abc, veronica, agent coulson, clark greg, ming na wen, brett dalton, iain de caestecker, elizabeth henstridge

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws