search
'Game of Thrones': 55 nachten filmen voor 1 monstergevecht
Series / Foto's

'Game of Thrones': 55 nachten filmen voor 1 monstergevecht

Dit gaat gaaf worden!

De opnames voor het achtste én tevens laatste seizoen van Game of Thrones zijn in volle gang. Het seizoen zal bestaan uit zes afleveringen met een flinke speelduur. En het wordt ook een waanzinnige afronding, aangezien iedere aflevering zo'n $15 miljoen zou kosten. Er komen ook een of meer grote veldslagen in het seizoen voor.


Over een van de grote gevechten is nu bekend dat de cast en crew maar liefst 55 opeenvolgende nachtopnames hebben besteed aan de opnames. Via een ondertussen verwijderd Instagram-bericht van assistent regisseur Jonathan Quinlan werd dit onthuld, via hypebeast:



De opnames hebben dus plaatsgevonden op drie verschillende locaties. En uiteraard wordt het een "gevecht als nog nooit vertoond". De opnames duurde maar liefst twee keer zo lang als die voor de 'Battle of the Bastards'.

We zijn waarschijnlijk nog zo'n jaar verwijderd van het moment dat de zes afrondende afleveringen op HBO kunnen verschijnen. Alweer even geleden werd duidelijk dat we in 2018 geen Game of Thrones hoeven te verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen