Sacha Baron Cohen in Netflix serie 'The Spy'

Sacha Baron Cohen in Netflix serie 'The Spy'

Geoffrey Ketels, 12 april 2018 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur en comedian 'Sacha Baron Cohen' zal een rol gaan vertolken in de zes-delige mini-serie van Netflix genaamd 'The Spy'. De serie draait om het leven van een voormalige, Israëlische spion, namelijk 'Eli Cohen'. Het wordt meteen de eerste rol van Cohen in een serie na afloop van de 'Da Ali G Show' van HBO. Deze kwam teneinde in het jaar 2004.

Eli Cohen ging in het Syrië van de jaren '60 diep undercover in de hoofdstad Damascus. Hij zorgde er voor dat hij zich op deze manier binnen wist te werken in de hogere kringen van de plaatselijke politiek. Op regelmatige basis werden er wilde feestjes bij hem thuis gehouden met als voornaamste doel om de roddels tussen hooggeplaatste Syrische officials en zakenmensen op te kunnen vangen. Uiteindelijk (SPOILER) werd hij op een zeker ogenblik ontmaskerd en vervolgens geëxecuteerd. Echter, tot op vandaag wordt Cohen in Israël aanzien als een echte held.

Ben jij alvast benieuwd om Sacha Baron Cohen in de huid te zien kruipen van Eli Cohen? De overeenkomst in de naam laat alvast het beste vermoeden!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: TV.com

Lees meer over: Netflix, The Spy, serie

Populair nieuws