search
Netflix geeft Alexa & Katie tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft Alexa & Katie tweede seizoen

De fans krijgen nog meer Alexa & Katie!

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De zogenaamde 'multi-cam' sitcom van Netflix genaamd 'Alexa & Katie' krijgt met zekerheid een tweede seizoen. Dit heeft de streaming service inmiddels officieel bekend gemaakt. De komedie legt de focus op Alexa (Paris Berelc) die haar avontuur aan de hogeschool moet beginnen terwijl ze vecht tegen kanker. Ze probeert de ups en downs van haar ziekte te overwinnen en krijgt daarbij veel hulp van haar beste vriendin Katie (Isabel May).


Tijdens het eerste seizoen van de reeks volgden we het eerste semester van het eerste jaar van Alexa aan de hogeschool. Volgens Netflix gaat het tweede seizoen over het tweede jaar aan de hogeschool van de studente. Betekent dit heel wat meer drama over jongens en basketbal tryouts voor Alexa? We verwachten van wel!

Ondanks het feit dat Netflix geen streaming nummers bekend maakt komt het nieuws slechts kort achter de bekendmaking dat 'Everything Sucks' naar de eeuwige jachtvelden is verwezen. Wellicht zijn beide beslissingen enigszins met elkaar verbonden. Dit niet in het minst omdat Netflix eerder al bekend heeft gemaakt de focus op een iets jongere doelgroep te willen leggen. Dit waarschijnlijk niet in het minst omdat ook Disney eerder reeds bekend heeft gemaakt zelf uit te zullen pakken met een premium streaming service in 2019.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen