Netflix geeft Alexa & Katie tweede seizoen

Netflix geeft Alexa & Katie tweede seizoen

Geoffrey Ketels, 12 april 2018 om 16:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De zogenaamde 'multi-cam' sitcom van Netflix genaamd 'Alexa & Katie' krijgt met zekerheid een tweede seizoen. Dit heeft de streaming service inmiddels officieel bekend gemaakt. De komedie legt de focus op Alexa (Paris Berelc) die haar avontuur aan de hogeschool moet beginnen terwijl ze vecht tegen kanker. Ze probeert de ups en downs van haar ziekte te overwinnen en krijgt daarbij veel hulp van haar beste vriendin Katie (Isabel May).

Tijdens het eerste seizoen van de reeks volgden we het eerste semester van het eerste jaar van Alexa aan de hogeschool. Volgens Netflix gaat het tweede seizoen over het tweede jaar aan de hogeschool van de studente. Betekent dit heel wat meer drama over jongens en basketbal tryouts voor Alexa? We verwachten van wel!

Ondanks het feit dat Netflix geen streaming nummers bekend maakt komt het nieuws slechts kort achter de bekendmaking dat 'Everything Sucks' naar de eeuwige jachtvelden is verwezen. Wellicht zijn beide beslissingen enigszins met elkaar verbonden. Dit niet in het minst omdat Netflix eerder al bekend heeft gemaakt de focus op een iets jongere doelgroep te willen leggen. Dit waarschijnlijk niet in het minst omdat ook Disney eerder reeds bekend heeft gemaakt zelf uit te zullen pakken met een premium streaming service in 2019.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: TV.com

Lees meer over: Alexa Katie, serie, Netflix

Populair nieuws