search
'Gotham' krijgt bijna reboot in vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Gotham' krijgt bijna reboot in vijfde seizoen

Het wordt een compleet andere serie.

Gotham gaat vandaag weer verder op Fox. Nu blijkt dat, als de serie een vijfde seizoen krijgt, er een soort reboot komt van de DC-serie. Dat stelt uitvoerend producent Danny Cannon in elk geval tijdens een interview met Comic Book.

"Zoals ik zei, gebeurt er iets in de laatste drie afleveringen dat niet alleen Gotham zal veranderen. Het combineert niet alleen ontzettend veel personages waarvan je nooit zou verwachten dat ze zouden samenwerken, maar het verandert ook voor altijd hoe Gotham eruit ziet. Dus dat vijfde seizoen, is bijna een reboot, een andere serie," aldus de producent.

Mochten de kijkcijfers prima blijven, dan geeft Fox-baas Gary Newman de serie dolgraag een vijfde seizoen, liet hij al eens weten. Waar de seizoensfinale precies heengaat is nog even de vraag, maar het lijkt erop dat de No Man's Land-verhaallijn uit de comics naar de serie komt. Daarin wordt Gotham grotendeels verwoest door een aardbeving en neemt de regering delen van de stad over, maar doen schurken dat ook.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen