search
'Seven Seconds' krijgt geen tweede seizoen op Netflix
Series / Nieuws

'Seven Seconds' krijgt geen tweede seizoen op Netflix

Naar eigen zeggen omdat de serie geen vervolg nodig heeft...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'Seven Seconds'. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt tegenover Variety dat het niet verder gaat met een tweede seizoen van de reeks. Naar eigen zeggen is deze beslissing gemaakt omdat het standalone karakter van de serie dit eigenlijk niet vereist.


"We hebben met veel plezier gewerkt met Veena Sud, Regina King en de volledige cast en crew van Seven Seconds", aldus de VP van Netflix, Original Content, Cindy Holland. "Samen hebben ze een meeslepend crimineel drama weten te realiseren. Nu het eerste seizoen ten einde is gekomen kunnen we aangeven dat dit standalone verhaal nog vele jaren heel wat kijkers op Netflix zal weten te plezieren", aldus nog Holland.

Seven Seconds vertelde het verhaal van een Afro-Amerikaanse tiener in Jersey City welke om het leven kwam in een auto-ongeval waarbij een blanke politie agent achter het stuur van het voertuig zat. Nadat zijn dood was verdoezeld liepen de raciale spanningen hoog op en ontstonden er verspreid over de stad verschillende, ernstige conflicten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen