search
Kijkcijfers '24: Live Another Day' nog niet heel hoopvol
Series / Video/clip/featurette

Kijkcijfers '24: Live Another Day' nog niet heel hoopvol

Populariteit 24 moet mogelijk opnieuw groeien?

Eerder deze week zond de zender Fox de eerste twee afleveringen uit van de nieuwe 24-serie 24: Live Another Day. Van de aftrap, bestaande uit de afleveringen "Day 9: 11:00 a.m. "“ 12:00 p.m." en "Day 9: 12:00 p.m. "“ 1:00 p.m.", zijn nu de kijkerscijfers bekend. Hiermee kan er gekeken worden of Kiefer Sutherlands Jack Bauer nog een beetje populair is.


Op de aftrap stemden zo'n 8,0 miljoen kijkers af. Als dit aantal wordt vergeleken met de cijfers van de eerdere acht seizoenen, dan blijkt de terugkeer van Jack Bauer nog geen doorslaand succes.

Het eerste seizoen van 24 behaalde in 2001 gemiddeld 8,6 miljoen kijkers, het vijfde seizoen kwam tot een hoogtepunt met gemiddeld $13,8 miljoen kijkers en zelfs het afsluitende seizoen wist nog gemiddeld 9,3 miljoen kijkers te trekken.

Het twaalfdelige seizoen van 24: Live Another Day wordt in de States op de maandagavonden uitgezonden. Aankomende maandag volgt de aflevering "Day 9: 1:00 p.m. "“ 2:00 p.m.". In deze aflevering wordt de jacht op Jack Bauer voortgezet en probeert de prooi zelf het leven te redden van de Amerikaanse president. Hieronder een promo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen