search
'Agents of S.H.I.E.L.D.' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Agents of S.H.I.E.L.D.' krijgt tweede seizoen

En de Peggy Carter serie is nu ook officieel bevestigd.

Goed nieuws voor Marvel-fans. ABC heeft aangekondigd dat de serie Agents of S.H.I.E.L.D. een tweede seizoen zal krijgen. En de langverwachte spin-off rond Agent Carter, gespeeld door Hayley Atwell, is ook aangekondigd. Verder zijn er nog een aantal andere series die besteld zijn en zijn er een boel vernieuwingen.


Maar eerst nog de serie over Peggy Carter. Daar is een synopsis van vrijgegeven. Het is 1946 en de vrede heeft een flinke klap toebedeeld aan Peggy Carter. Nu de mannen terug naar huis keren, wordt ze gemarginaliseerd. Terwijl ze werkt voor het geheime SSR (Strategic Scientic Reserve) moet Peggy een balans vinden tussen het verrichten van administratief werk en het uitvoeren van geheime missies voor Howard Stark enerzijds en het vinden van een leven als alleenstaande vrouw in de Verenigde Staten, terwijl ze net de liefde van haar leven verloren is "“ Steve Rogers.

Verder zijn er nog een boel vernieuwingen: Castle, Grey's Anatomy, The Middle, Modern Family, One Upon a Time, Resurrection, Revenge, Scandal en The Goldbergs.

En een aantal nieuwe series: Forever, Manhattan Love Story, Selfie, American Crime, Black-Ish, Galavant, How to Get Away with Murder en The Whispers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen