Terug- en vooruitblik 'Westworld'!

De recap van seizoen 1 en de opening van seizoen 2.

Bram de Groot, 24-04-2018 20:47

Deze week is het tweede seizoen van Westworld van start gegaan. Mocht je de eerste aflevering 'Journey into Night' nog moeten kijken, dan is het misschien handig om onderstaande officiële recap nog even te bekijken.
In het eerste seizoen zagen we onder meer Dolores (Evan Rachel Wood) 'wakker worden' en de tocht van de Man in Black (Ed Harris). Ook werd het geheim van Bernard (Jeffrey Wright) onthuld en plande Maeve (Thandie Newton) een ontsnapping uit het levende pretpark. In onderstaande 4 minuten zie je in een vogelvlucht hoe het zo'n twee jaar geleden eraan toe ging in Westworld.Ook zie je hieronder drie video's die een kijkje nemen in de toekomst: seizoen 2. De titels van de video's zijn 'Creating the Drone Hosts', 'In the Weeks Ahead' en 'Season 2 Opening Credits'.
De eerste aflevring van seizoen 2 is afgelopen maanden uitgezonden. Komende weken volgen de afleveringen "Reunion", "Virtù e Fortuna", "The Riddle of the Sphinx" en "Akane No Mai". Er verschijnen in totaal tien episodes in het tweede seizoen 'The Door'.

Bron: HBO

Lees meer over: Westworld, Seizoen 2, Ed Harris, Talulah Riley, 2018, Evan Rachel Wood

Populair nieuws