Amazon bestelt nu al tweede seizoen 'Jack Ryan'

Amazon bestelt nu al tweede seizoen Jack Ryan

Ondanks dat de eerste reeks nog niet te zien was.

Jim Pedd, 26 april 2018 10:08

De serie Jack Ryan van Amazon is verlengd voor een tweede seizoen. Dat laat acteur John Krasinski, die in de bioscopen momenteel succes boekt met de door hemzelf geregisseerde horrorfilm A Quiet Place weten. Dat terwijl de eerste reeks van de serie nog niet eens te zien is geweest, dat zal pas vanaf 31 augustus zijn.
“In het tweede seizoen neemt Jack Ryan het op tegen machthebbers in een gevaarlijk, vervallend democratisch regime in Zuid-Amerika. De productie van het tweede seizoen begint deze zomer in Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten”, laat Amazon in een statement weten. Daarnaast stelt men dat de recent vrijgegeven trailer ervoor zorgde dat vierhonderd procent meer Prime-abonnees de serie op hun kijklijst zetten.

“Met zoveel vroeg verlangen naar Tom Clancy’s Jack Ryan van onze klanten, en na het voorrecht gehad te hebben om het opwindende en actievolle eerste seizoen al gezien te hebben, zijn we enthousiast een tweede seizoen te bestellen, maanden voor de release van het eerste seizoen. Dit nieuwe seizoen zal onze onverwachte held naar een nieuwe, opwindende en gevaarlijke wereld brengen.”

Lees meer over: Amazon, Prime, Tweede seizoen, John Krasinski, Jack Ryan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws