search

Ons nieuws van donderdag 26 april 2018

De series die in mei op Netflix verschijnen
Series / Featured

De series die in mei op Netflix verschijnen

Welke series kan je vanaf mei bingen?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.


Nieuwe seizoenen




4 mei: The Rain (seizoen 1)
Een bruut virus zorgt ervoor dat veruit de meeste mensen om het leven komen. Zes jaar later komen twee Deense zussen uit de bunker waar ze al die tijd geschuild hebben en leren ze dat de regen dodelijk is.



4 mei: Dear White People (seizoen 2)
In een voornamelijk blanke Ivy League universiteit, probeert een groepje van diverse studenten om te gaan met verschillende vormen van racisme en discriminatie.



4 mei: David Letterman: Tina Fey
Talkshowhost David Letterman spreekt ditmaal met komiek Tina Fey.



11 mei: Bill Nye Saves the World (seizoen 3)
Wetenschapper Bill Nye verkent verschillende problemen en algemeen voorkomende misconcepties vanuit een wetenschappelijk oogpunt.



25 mei: The Toys That Made Us (seizoen 2)
De breinen achter sommige van 's werelds meest iconische soorten speelgoed, kijken naar de opkomst (en soms ondergang) van hun soms miljarden opbrengende speelgoed.



30 mei: Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4)
Kimmy Schmidt wordt uit een doomsdaycultus gered. Ze besluit het leven opnieuw te beginnen in New York City, waar ze al snel bizarre vrienden maakt. In het vierde seizoen probeert ze nog altijd iets van het leven te maken.




Wekelijks een nieuwe aflevering




Maandag: The Originals (seizoen 5)
Dinsdag: Supergirl (seizoen 3)
Woensdag: The 100 (seizoen 5)
Woensdag: The Flash (seizoen 4)
Donderdag: Riverdale (seizoen 2)
Donderdag: Designated Survivor (seizoen 2)
Vrijdag: Arrow (seizoen 6)
Zaterdag: Dynasty (seizoen 1)


Kinderseries




25 mei: Trollhunters (seizoen 3)
Een gewoon jongetje komt erachter dat een magisch amulet hem tot trollenjager gemaakt heeft, een bewaker van de mensenwereld tegen de geheime wereld van trollen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hulu verfilmt bestseller 'Less Than Zero' als tv-serie
Series / Nieuws

Hulu verfilmt bestseller 'Less Than Zero' als tv-serie

Robert Downey Jr. speelde in de jaren '80 de hoofdrol in een filmversie.

Hulu heeft aangekondigd dat ze een tv-serie willen maken van Bret Easton Ellis' bestseller Less Than Zero uit 1985.

Less Than Zero speelt zich af in het Los Angeles van de vroegen jaren '80 en gaat over een verloren generatie die op te vroege leeftijd in aanraking komt met seks, drugs en verbroken relaties. Hun wereld wordt gevormd door nihilisme, passiviteit en toegang tot grote hoeveelheden geld.

In Less Than Zero keert Clay terug naar Los Angeles voor de kerstvakantie. Tijdens deze vakantie probeert hij de banden met zijn vriendin en zijn beste vriend aan te sterken, maar uiteindelijk blijkt het een vakantie vol met wilde feestjes en overmatig drugsgebruik.

Ellis en Craig Wright (Greenleaf) zullen de serie produceren voor Fox 21 Television Studios. Het boek werd eerder verfilmd in 1987 als een film met Robert Downey Jr., James Spader, Jami Gertz en Andrew McCarthy.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale 'Sense8' is te zien op 8 juni
Series / Nieuws

Finale 'Sense8' is te zien op 8 juni

De serie wordt over pakweg twee maanden afgerond.

Eindelijk weten we wanneer de finale van Sense8 te zien zal zijn. Op 8 juni is de twee uur durende finale, geregisseerd door Lana Wachowski te zien op de streamingdienst. Daarnaast is er een synopsis en een poster vrijgegeven van de finale, die we onderaan dit bericht plaatsen.

"Persoonlijke levens worden aan de kant geschoven, als het cluster, hun sidekicks en enkele onverwachte bondgenoten moeten samenwerken voor een reddingsmissie, om de toekomst van alle Sensates te beschermen."

Na twee seizoenen besloot Netflix de serie van Lana Wachowski en Lilly Wachowski te annuleren. De kijkcijfers waren simpelweg te laag, waardoor men het maken van nieuwe seizoenen van de peperdure serie niet kon rechtvaardigen. De kosten waren hoog, doordat de serie zich in meerdere landen wereldwijd afspeelde. Door een intensieve fancampagne besloot men om Lana toestemming te geven een laatste aflevering van twee uur op te nemen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon bestelt nu al tweede seizoen 'Jack Ryan'
Series / Nieuws

Amazon bestelt nu al tweede seizoen 'Jack Ryan'

Ondanks dat de eerste reeks nog niet te zien was.

De serie Jack Ryan van Amazon is verlengd voor een tweede seizoen. Dat laat acteur John Krasinski, die in de bioscopen momenteel succes boekt met de door hemzelf geregisseerde horrorfilm A Quiet Place weten. Dat terwijl de eerste reeks van de serie nog niet eens te zien is geweest, dat zal pas vanaf 31 augustus zijn.

"In het tweede seizoen neemt Jack Ryan het op tegen machthebbers in een gevaarlijk, vervallend democratisch regime in Zuid-Amerika. De productie van het tweede seizoen begint deze zomer in Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten", laat Amazon in een statement weten. Daarnaast stelt men dat de recent vrijgegeven trailer ervoor zorgde dat vierhonderd procent meer Prime-abonnees de serie op hun kijklijst zetten.

"Met zoveel vroeg verlangen naar Tom Clancy's Jack Ryan van onze klanten, en na het voorrecht gehad te hebben om het opwindende en actievolle eerste seizoen al gezien te hebben, zijn we enthousiast een tweede seizoen te bestellen, maanden voor de release van het eerste seizoen. Dit nieuwe seizoen zal onze onverwachte held naar een nieuwe, opwindende en gevaarlijke wereld brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hulu zet punt achter 'The Path'
Series / Nieuws

Hulu zet punt achter 'The Path'

Na drie seizoenen valt het doek voor de show met Aaron Paul.

Vandaag heeft Hulu bekend gemaakt dat het een punt zet achter dramaserie The Path. Die draaide om een religieuze sekte in New York, maar dat verhaal is nu dus officieel voorbij. Het is een einde dat we al aan zagen komen, want de ontvangst van de serie was niet meer zo goed als in het verleden.

Ook was er sprake van een oorverdovende stilte rond de serie. Hulu vernieuwde de show op 4 mei 2016 voor een tweede seizoen, vier weken voordat de eerste reeks afgerond werd. Daarnaast werd het drama op de dag van de finale van de tweede reeks verlengd voor een derde seizoen. Maar tot vandaag, een maand nadat de finale van de derde reeks te zien was, hoorden we niets over de show.

Vandaag meldt acteur Aaron Paul op Twitter echter dat het doek gevallen is. Hieronder zijn bericht:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.