De series die in mei op Netflix verschijnen

De series die in mei op Netflix verschijnen

Welke series kan je vanaf mei bingen?

Jim Pedd, 26 april 2018 om 18:10

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Nieuwe seizoenen
4 mei: The Rain (seizoen 1)
Een bruut virus zorgt ervoor dat veruit de meeste mensen om het leven komen. Zes jaar later komen twee Deense zussen uit de bunker waar ze al die tijd geschuild hebben en leren ze dat de regen dodelijk is.


4 mei: Dear White People (seizoen 2)
In een voornamelijk blanke Ivy League universiteit, probeert een groepje van diverse studenten om te gaan met verschillende vormen van racisme en discriminatie.


4 mei: David Letterman: Tina Fey
Talkshowhost David Letterman spreekt ditmaal met komiek Tina Fey.


11 mei: Bill Nye Saves the World (seizoen 3)
Wetenschapper Bill Nye verkent verschillende problemen en algemeen voorkomende misconcepties vanuit een wetenschappelijk oogpunt.


25 mei: The Toys That Made Us (seizoen 2)
De breinen achter sommige van ‘s werelds meest iconische soorten speelgoed, kijken naar de opkomst (en soms ondergang) van hun soms miljarden opbrengende speelgoed.


30 mei: Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4)
Kimmy Schmidt wordt uit een doomsdaycultus gered. Ze besluit het leven opnieuw te beginnen in New York City, waar ze al snel bizarre vrienden maakt. In het vierde seizoen probeert ze nog altijd iets van het leven te maken.Wekelijks een nieuwe aflevering
Maandag: The Originals (seizoen 5)
Dinsdag: Supergirl (seizoen 3)
Woensdag: The 100 (seizoen 5)
Woensdag: The Flash (seizoen 4)
Donderdag: Riverdale (seizoen 2)
Donderdag: Designated Survivor (seizoen 2)
Vrijdag: Arrow (seizoen 6)
Zaterdag: Dynasty (seizoen 1)


Kinderseries
25 mei: Trollhunters (seizoen 3)
Een gewoon jongetje komt erachter dat een magisch amulet hem tot trollenjager gemaakt heeft, een bewaker van de mensenwereld tegen de geheime wereld van trollen.Lees meer over: Netflix, Series, Bingen, The Rain, Unbreakable Kimmy Schmidt

Populair nieuws