Zijn dit de personages in HBO's 'Watchmen'?

Zijn dit de personages in HBO's 'Watchmen'?

Wordt het toch iets anders?

Bram de Groot, 29 april 2018 om 17:28

HBO werkt aan een tv-serie gebaseerd op de overbekende DC strip Watchmen van Alan Moore. De serie wordt geen directe verfilming. Nu weet That Hashtag Show meer over de personages in de serie te vertellen. En dit zijn geen personages uit de comic. Hieronder het overzicht.
Angela Abraham: Afro-Amerikaanse vrouwelijke agent. Onafhankelijk en intelligent, ze is ook een realist. Ze is getrouwd met Cal, met wie ze een dochter heeft en is zeer beschermend over hen.

Cal Abraham: Afro-Amerikaanse man en huisvader, getrouwd met Angela. Hoewel hij zich de baas in huis voelt en een liefhebbende echtgenoot en vader is, is het ook duidelijk dat zijn verleden een ander verhaal te vertellen heeft.

Looking Glass: Een goed uitziende agent, een echte inwoner van Oklahoma en niet zo eenvoudig als zijn landelijke accent hem doet lijken. Een top ondervrager en gedragswetenschapper, hij kan ook een beetje een sociopaat zijn.

Panda: Een kantooragent. Hij is cynisch en stoer en zet zijn baan op de eerste plaats. Hij is geen vriend voor velen, hij gebruikt komedie om mensen op afstand te houden.

Red Scare: Mafioso, baanbrekende politie-agent. Zijn Russische accent sluit aan op zijn agressiviteit.

Pirate Jenny: Een androgyne en wellustige biseksuele agent, Jenny is een anarchist in hart en nieren.

Jane Crawford: De vrouw van de politiechef Judd. Jane is een dierenarts die scherper is dan haar gereserveerde karakter het toelaat.

Old Man: Een voormalige agent die ondanks zijn leeftijd nog steeds een imposant figuur is.

Het lijkt er dus op dat de serie meer een politieserie wordt dan een superheldenserie. In de comic van Alan Moore is de politie ook aanwezig. Maar bovenstaande is geen officiële informatie, dus het is nog even afwachten op bericht van HBO zelf.

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Watchmen, Damon Lindelof, Lost, The Leftovers, HBO

Populair nieuws