search
James Wan maakt DC-serie 'Swamp Thing'
Series / Nieuws

James Wan maakt DC-serie 'Swamp Thing'

De regisseur van Aquaman krijgt meer werk.

Eindelijk krijgen we wat details over de digitale streamingdienst die DC Comics wil lanceren. Die zal de naam DC Universe krijgen en brengt ons series als Titans, Harley Quinn en ook Swamp Thing, die gemaakt zal worden door regisseur James Wan (Aquaman).


Daarmee krijgen we voor het eerst weer extra details over de streamingdienst van DC. De live-action serie van James Wan zal in 2019 debuteren en krijgt een script van Mark Verheiden en Gary Dauberman. Een synopsis is er ook al:

Als CDC-onderzoeker Abby Arcane terugkeert naar haar jeugdhuis in Houma, Louisiana, om daar een dodelijk virus dat uit een moeras lijkt te komen te onderzoeken, vormt ze een onverwachte band met wetenschapper Alec Holland. Maar vervolgens wordt hij op tragische wijze van haar weggenomen. Terwijl machtige krachten op Houma neerdalen, van plan om de mysterieuze eigenschappen van het moeras voor eigengewin uit te buiten, ontdekt Abby dat het moeras mystieke geheimen verbergt en dat haar geliefde mogelijk niet dood is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen