search
Eindelijk: trailer 'Arrested Development' S5!
Series / Trailer

Eindelijk: trailer 'Arrested Development' S5!

De familie Bluth keert op 29 mei terug.

Mocht je eraan getwijfeld hebben: de geruchten zijn waar. De familie Bluth keert terug op Netflix en dat zal in mei gebeuren. Lange tijd leek het onzeker dat Arrested Development een vijfde seizoen zou krijgen, bovenal omdat zo'n beetje de hele cast te druk was om weer bij elkaar te komen.


Maar in januari begonnen de opnames van het vijfde seizoen en nu is er een trailer die ons laat zien dat de serie ein-de-lijk terugkeert en op dinsdag 29 mei te zien is. In de eerste trailer zien we dat Lindsay het Amerikaans Congres in wil en dat de familie van plan is zichzelf een prijs toe te kennen.


Een synopsis is er ook al:
"In de nasleep van Cinco de Quatro, moet de Bluth-familie één vraag zien te beantwoorden, waar niemand het antwoord op heeft: waar is Lucille Two? Als deze Netflix (semi)original op 29 mei terugkeert, zijn de Bluths weer samen en krijgen ze eindelijk de prijs waarvan ze denken dat ze die verdiend hebben: die van de familie van het jaar. Een prijs die Lindsay zal helpen bij haar campagne voor het Congres, om 'deel van het probleem' te worden. Wat er ook gebeurt: Michael zal terugkeren om de familie te redden. Waarschijnlijk."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen