search

Ons nieuws van woensdag 9 mei 2018

'Transparant' eindigt met vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Transparant' eindigt met vijfde seizoen

Amazon zet er een punt achter.

Het leek er al op dat Amazon-serie Transparant mogelijk zou eindigen met het vertrek van Jeffrey Tambor. Hij werd van seksuele intimidatie beschuldigd en om die reden ontslagen door de streamer. Nu blijkt dat het vijfde seizoen de laatste wordt, zo laat Jill Soloway weten.

In The Hollywood Reporter verscheen een portret over Tambor, na diens vertrek bij de serie. Bedenker Soloway vertelde daarin hoe er gekeken wordt naar de manier om zonder Tambor verder te gaan. Daarbij schreef ze dat het vijfde seizoen echt het laatste wordt. Voorlopig komt dat er nog niet: er wordt aan gewerkt door een aantal schrijvers om te zorgen dat het verhaal goed afgerond wordt.

De vraag is overigens ook nog altijd hoe er met het vertrek van Tambor omgegaan wordt. Zo is nog niet zeker of diens personage helemaal verdwijnt, of dat het personage hercast wordt en een ander acteur dus het stokje van Tambor overneemt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC'!!
Series / Nieuws

Eerste teaser 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC'!!

FX Networks zal de serie komend najaar nog uitzenden.

FX Networks heeft de eerste officiële teaser-trailer vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen Sons of Anarchy-spinoff Mayans MC. Je kunt de beelden hieronder bekijken!!

Mayans speelt zich af in een wereld na de dood van Jax Teller. We volgen EZ Reyes, een man die onlangs uit de gevangenis is gekomen en het beoogde nieuwe lid is van de motorbende Mayan MC op de grens van Californië en Mexico. EZ moet nu zijn weg en identiteit zien te vinden in deze gevaarlijke wereld.

Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo en Carla Baratta spelen de hoofdrollen in de serie. Het eerste seizoen, dat dit najaar wordt uitgezonden door FX, bestaat uit tien afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende trailer S2 'Luke Cage'!
Series / Trailer

Spannende trailer S2 'Luke Cage'!

Kogelvrije man tegen een kogelvrije man.

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van MCU-serie Luke Cage. In die trailer zien we dat Luke het nog zwaar krijgt en het op moet nemen tegen een schurk die ogenschijnlijk over dezelfde krachten beschikt als hijzelf. En dat Misty Knight nu een bionische arm heeft die haar heel erg helpt.,

Netflix gaf ook al een synopsis vrij voor het tweede seizoen van de Marvel-serie:
"Nadat hij zijn naam gezuiverd heeft, is Luke Cage een beroemdheid geworden op de straten van Harlem, met een reputatie die net zo kogelvrij is als zijn huid. Maar zo zichtbaar zijn heeft meteen zijn behoefte om de gemeenschap te beschermen vergroot, evenals de pogingen om de grenzen op te zoeken om te zien wie hij wel en niet kan redden. Met de opkomst van een formidabele tegenstander, is Luke gedwongen om die fijne grens te bekijken, die helden van schurken scheidt."

Vanaf 22 juni in zijn geheel op Netflix te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: trailer 'Arrested Development' S5!
Series / Trailer

Eindelijk: trailer 'Arrested Development' S5!

De familie Bluth keert op 29 mei terug.

Mocht je eraan getwijfeld hebben: de geruchten zijn waar. De familie Bluth keert terug op Netflix en dat zal in mei gebeuren. Lange tijd leek het onzeker dat Arrested Development een vijfde seizoen zou krijgen, bovenal omdat zo'n beetje de hele cast te druk was om weer bij elkaar te komen.

Maar in januari begonnen de opnames van het vijfde seizoen en nu is er een trailer die ons laat zien dat de serie ein-de-lijk terugkeert en op dinsdag 29 mei te zien is. In de eerste trailer zien we dat Lindsay het Amerikaans Congres in wil en dat de familie van plan is zichzelf een prijs toe te kennen.


Een synopsis is er ook al:
"In de nasleep van Cinco de Quatro, moet de Bluth-familie één vraag zien te beantwoorden, waar niemand het antwoord op heeft: waar is Lucille Two? Als deze Netflix (semi)original op 29 mei terugkeert, zijn de Bluths weer samen en krijgen ze eindelijk de prijs waarvan ze denken dat ze die verdiend hebben: die van de familie van het jaar. Een prijs die Lindsay zal helpen bij haar campagne voor het Congres, om 'deel van het probleem' te worden. Wat er ook gebeurt: Michael zal terugkeren om de familie te redden. Waarschijnlijk."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.