Francesca Reale gecast in 'Stranger Things' seizoen 3

Francesca Reale in 'Stranger Things' S3

Details over haar personage worden vooralsnog geheimgehouden door de makers van de serie.

Zilko Tarici, 11 mei 2018 om 08:00

Francesca Reale (Haters Back Off, Paradise by the Dashboard Light) is de nieuwste toevoeging aan de cast van het derde seizoen van de uiterst populaire Netflix-serie Stranger Things. Reale zal de rol spelen van Heather, een populaire badmeester die bij het zwembad van Hawkings werkt. De exacte details over haar personage worden vooralsnog geheimgehouden, want Reale's personage zal een belangrijke rol spelen in het mysterie dat centraal staat in het nieuwe seizoen.
In het derde seizoen van Stranger Things zien we opnieuw Winona Ryder als Joyce Byers, David Harbour als Chief Jim Hopper, Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Noah Schnapp als Will Byers, Millie Bobby Brown als Eleven, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Cara Buono as Karen Wheeler, Natalia Dyer as Nancy Wheeler, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Joe Keery als Steve Harrington, Dacre Montgomery als Billy en Sadie Sink als Max. Nieuwe toevoegingen zijn Jake Busey als Bruce en Cary Elwest als burgemeester Kline.

De serie werd bedacht door de broers Duffer, die ook wederom fungeren als uitvoerend producenten en regisseurs van de serie, samen met Shawn Levy (die ook regisseert), Dan Cohen en Iain Patterson.

Bron: Variety

Lees meer over: Francesca Reale, Stranger Things, Netflix, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, David Harbour, Winona Ryder

Populair nieuws